Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kórház

Cikkek

Rácsok

2012.06.30

Rácsok, amik mindenkiben rossz érzést keltenek. Rácsok, a felesleges rácsok!  Mert azokra semmi szükség nincs, de már hónapokkal ezelőtt elkezdődött felszerelésük. Miért?

 

Kérdések a kórházi struktúráról

2012.06.27

Nyitott kérdés, melyre jó lenne választ kapni. A kórházi struktúrák  átalakítására  egyes hírek  szerint a szakmai kollégium és a szakmai kollégium tagozatai tettek javaslatot a szakállamtitkárnak. VALÓBAN ŐK TETTEK JAVASLATOT?  HA IGEN, AKKOR MIT JAVASOLTAK? Szeretném, ha ezekre választ kaphatnék, akár a jegyzőkönyvek nyilvánosságra hozatalával is. A polgármester úr szerint politiki döntés született, a Fidesz szerint szakmapolitikai.

 

Ne feledjük a tényeket a kazincbarcikai kórház kapcsán. 1.

2009.07.20

A Fővárosi Ítélőtábla helyben hagyta a Fővárosi Bíróság első fokú ítéletét, mely szerint a Heti Válasz „a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján nem állított valótlant", amikor tavaly novemberben azt írta: az egri és a kazincbarcikai kórház privatizációs pályázatát az illetékes önkormányzatok a HospInvest Zrt-re írták ki.
 

Összeomlani látszik a HospInvest

2009.05.27

...ügyes.....az terjed a városban, hogy milyen bölcsen döntött a szocialista frakció, amikor nem a HospInvestet választotta....ügyes... hiszen az igazság az, hogy a népszavazást követően a HospInvest  már nem pályázott, ....így lehetett befutó a Debrecen.i Egyetem.

Miért is nem pályázott?  Mert túl nagy volt számukra a barcikai ellenszél, s Eger is lekötötte erőiket. Az erről szóló Kollányi nyilatkozat az Egy éve történt bejegyzésben olvasható.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kórház | Hozzászólások: 1

Megint egy HospInvestes hír

2009.04.05

"Egyesek, kárt okoztak a városnak azzal, hogy felelőtlenül népszavazást kezdeményeztek. Ezzel a döntés csak húzódik....." 

Ja, mi is volt az előterjesztés, amiről nem született döntés a népszavazás kezdeményezése miatt?

 

Két HospInvestet érintő hír

2009.03.24

 

Felszámolási eljárás a HospInvest ellen -APEH honlap

2008.10.09

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kórház | Hozzászólások: 0

Érvénytelen az egri pályázat

2008.09.15

 

Barcikán is toboroz a HospInvest?

2008.09.13

....a barcikai kórház dolgozói között is toboroz egészségügyi szakdolgozókat, orvosokat a HospInvest Zrt. megbízásából egy cég.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kórház | Hozzászólások: 0

ESÉLY A VÁLTOZÁSRA AVAGY VAN ÉLET A HOSPINVEST NÉLKÜL IS

2008.08.20