Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AKKOR MOST AGGÓDJUNK, VAGY NE?

2012.04.23

bejarat01.jpgKazincbarcika számára egy menekülés út van az uszoda és a műjégpálya további működtetésére, az, ha az edelényi kórház átveszi.
Örömteli, hogy körvonalazódik egy megoldás.  Elgondolkodtató, hogy egy valódi kisváros kórháza igyekszik mentőövet nyújtani a valaha borsod gyöngyszemének készült városnak, egy nemzeti sportvárosnak.

 S még elgondolkodtatóbb, hogy milyen az a kórház, amelyik tovább működtetné a barcikai uszodát és műjégpályát??  A polgármester úr aláírásával megjelent szórólapok szerint a " lényege...hogy a rosszul működő kórházak állami irányítás alá kerüljenek."

mujegpalya-_01_.jpgNos, az edelényi kórház is állami irányítás alá kerül május 1-jével. Akkor az edelényi kórház is roszul működik?

Most akkor aggódjunk vagy ne? Egy jól működő város, mint Kazincbarcika,  egy rosszul működő kórházra bízza uszodáját, jégpályáját?

Nem tudom mit szól ehhez a minősítéshez az edelényi kórház igazgatója.  Még nem rendeződött el minden, de már is "belerúgunk"? Hm.

Ebben a témában az okok firtatásától - mármint hogyan jutott ide barcika- igyekezett mindenki távol tartani magát. A politikai vita ne veszélyeztesse a célt, azt, hogy továbbra is működjön mindkét sportlétesítmény.

És akkor itt egy bölcs minősítés. Csak bizakodhatunk...